BEST ENGLISH STUDIES - www.bestenglish.gr

BestEnglish ptrscr responsive

Στο Best English Studies ο σκοπός είναι η παροχή  εκπαιδευτικών υπηρεσιών πολύ υψηλού επιπέδου. Αξίζει λοιπόν στο εξειδικευμένο αυτό κέντρο αγγλικής γλώσσας η καλύτερη δυνατή κατάταξη στο Διαδίκτυο και την Προώθησή του, παράλληλα με ένα αντιπροσωπευτικό design. Εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση της Google ως "best english" σε περίπου 1.430.000.000 αποτελέσματα παγκοσμίως. 


KATEMEX - KARACHALIOS BROS - www.karachaliosbros.com

KarachaliosBros ptrscr responsive

 Μια νέα κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας ανέλαβε η BLB.gr και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, εκτίναξε την KATEMEX - KARACHALIOS BROS ή ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Ο.Ε. στα ύψη:

"karachalios bros" σε περίπου 3.060 αποτελέσματα, 

στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση της Google.


 

NEWBAKE S.A. - www.newbake.gr

Newbake ptrscr responsive

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για την εταιρία D.D. FOOD SUPPLIES S.A. που ονομάστηκε NEWBAKE S.A.. Η BLB.gr ανέλαβε να δώσει στην NEWBAKE την νέα, κομψή της εμφάνιση στο Διαδίκτυο, κατασκευάζοντας την νέα της ιστοσελίδα www.newbake.gr  

Μια άψογη παρουσία εταιρείας στο Διαδίκτυο, είναι πλέον ένα από τα βασικότερα στοιχεία για την προώθηση μιας επιχείρησης.

Και όταν μιλάμε για Προώθηση, εννοούμε:

"newbake" σε περίπου 138.000 αποτελέσματα παγκοσμίως, 

"προιοντα donuts duckσε περίπου 1.380 αποτελέσματα, στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση της Google και πολλά άλλα.


Pet-Sitting - www.pet-sitting.gr

pet sitting ptrscr3

Ιδρύθηκε το 2016 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Το Pet-sitting είναι μια αξιόπιστη κοινότητα όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρουν φίλους που αγαπούν τα κατοικίδια και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην γειτονιά σας! 

Δημιουργήθηκε για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, από ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων!

Είτε χρειάζεστε έναν "pet sitter" για την φύλαξη του κατοικίδιου σας ή έναν "περιπατητή σκύλου", το Pet-sitting φροντίζει γι' αυτό, ενισχύοντας τους φίλους σκυλιών και άλλων κατοικίδιων ζώων από την μια άκρη της Ελλάδος έως την άλλη, αλλά και τα νησιά να ξεκινήσουν τη δική τους μικρή επιχείρηση χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Pet-sitting, δίνοντάς τους τα εφόδια για να πετύχουν!


Pernod Ricard Hellas - www.pernod-ricard-hellas.com

pernodricard ptrscr2

 

Στην Ελλάδα η Pernod Ricard, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά ποτού με προϊόντα ηγέτες στην κατηγορία τους, μέσω της θυγατρικής Pernod Ricard Hellas μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες αλκοολούχων ποτών στη χώρα μας!


SHOWROOM10 - www.showroom10.com

showroom10 ptrscr2

Tο SHOWROOM10 είναι το πρώτο showroom στην Ελλάδα που άνοιξε τις πόρτες του μόνο σε νέους Έλληνες σχεδιαστές. Δημιουργείται το 2012 και αναπτύσσεται σταδιακά, αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς και έχοντας σαν όραμα την δημιουργία ενός χώρου που θα μπορεί να προωθήσει την ελληνική σύγχρονη μόδα εντός και εκτός Ελλάδας.

Στόχος, η συνεργασία με Έλληνες σχεδιαστές, Ελληνικά brands και Ελληνικές εταιρείες που σχεδιάζουν και παράγουν στην Ελλάδα.


Ramino Resto - www.raminoresto.gr

ramino ptrscr

To Ramino στην καρδιά της Γλυφάδας, νέο και φρέσκο μέλος του Ομίλου Καστελόριζο, αποτελεί την απόλυτη επιλογή για μια αυθεντική ιταλική γαστριμαργική εμπειρία. Επισκεφθείτε το νέο, ολοκληρωμένο website του εστιατορίου και αν είστε λάτρης του ιταλικού φαγητού, ανακαλύψτε τα υπέροχα μενού και τις μοναδικές γεύσεις!


 Ψυχολογικό Κέντρο παιδιών & ενηλίκων -

www.psycho-diagnosis.gr

psychodiagnosis ptrscr responsive

Το Ψυχολογικό Κέντρο παιδιών & ενηλίκων PSYCHO-DIAGNOSIS, βρίσκεται στον Πειραιά. Μέσα από ένα πλήρες website, παρουσιάζει και προωθεί τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό του, επιτυχημένα.

Προωθήστε τις υπηρεσίες διαδικτυακά και αποκτήστε στοχευμένο κοινό.


ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ Design - www.technientos.gr

technientos ptrscr responsive

Η ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ Design αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων από τον αρχικό σχεδιασμό από έμπειρους συνεργάτες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, με ταχύτητα, προσιτό  κόστος και συνδυάζοντας την τέχνη με την άρτια τεχνική και την αισθητική με την υψηλή ποιότητα. Με δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή πάγκων κουζίνας, μπάνιου, μπαρ, εστιατορίων, εργαστηρίων,  ρεσεψιόν ξενοδοχείων, νοσοκομείων, πλοίων  και δημοσίων χώρων. 

Εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση της Google, σε στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, όπως:

"παγκοι κουζινας corian" σε περίπου 11.700 αποτελέσματα

"παγκοι κουζινας kerliteσε περίπου 1.080 αποτελέσματα

"μπανιερες corian" σε περίπου 3.750 αποτελέσματα

"διακοσμητικες επενδυσεις concreteσε περίπου 5.090 αποτελέσματα

...και πολλά άλλα!


Studios Naxos - www.studiosnaxos.com

studiosnaxos ptrscr


 K. Grill - www.kgrill.gr 

kgrill amiresponsive

Από το 2011, το Κ.Grill μέλος του Ομίλου Καστελόριζο, τιμά την ελληνική παράδοση στο κρέας και αποτελεί αγαπημένο προορισμό των κρεατοφάγων.

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη & ολοκληρωμένη ιστοσελίδα του www.kgrill.gr και ανακαλύψτε τα υπέροχα μενού!


 REDEX του Ομίλου Κοπελούζου - www.redex.gr

redex ptrscrΗ REDEX, μέλος του Ομίλου Κοπελούζου,  δραστηριοποιείται στους τομείς παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, ανακατασκευής επαγγελματικών χώρων και εξοικονόμησης ενέργειας. Ένας ισχυρός Όμιλος, που επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, προσφέροντας στους πελάτες της αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις.

Παρέχει πλήθος υπηρεσιών για κτιριακές εγκαταστάσεις σε 3 διακριτά τμήματα:

1. "Διαχείριση Facility Managementστην πρώτησελίδα της Google, ανάμεσα σε περίπου 220.000 αποτελέσματα.

2. "Κατασκευές & Ανακατασκευές" στην πρώτη σελίδα της Google, ανάμεσα σε περίπου 79.000 αποτελέσματα και

3. Εξοικονόμηση ενέργειας


 

Μάθετε περισσότερα:

Ενημερωθείτε απευθείας στο email σας για όλες τις επιτυχίες μας στην Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO και τις νέες κατασκευές μας:

ή

Επικοινωνήστε μαζί μας

για την Κατασκευή της δικής σας εταιρικής Ιστοσελίδας και την Προώθηση της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο, SEO.

 

Διεθνή standards

Σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας μας συμβαδίζουμε με διεθνή κατασκευαστικά standards ποιότητας. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία της ιστοσελίδας, προϋποθέτει την ύπαρξη όλων των διεθνών standards, όπως για παράδειγμα του οργανισμού W3C. Προσέχουμε ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει σωστή λειτουργία και συμβατότητα με κάθε τύπο οθόνης υπολογιστή ή άλλης συσκευής όπως π.χ. tablets, smart-phones, iphones, να είναι με απλά λόγια responsive. Επίσης, πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο ποιοτικός έλεγχος πιστοποίησης ορθής λειτουργίας σε διαφορετικούς τύπους πλοηγών (web browsers).

 

Λειτουργικός έλεγχος

Σε κάθε στάδιο της δημιουργίας του website σας, τεστάρουμε κάθε τι που ενσωματώνουμε σε αυτό, από τις εφαρμογές, την ασφάλεια, το εικαστικό, την θέση του λογοτύπου, το μέγεθος και τον τύπο της γραμματοσειράς, τα κουμπιά και τις γραμμές, τις φωτογραφίες και το μέγεθος τους, τον χρόνο φόρτωσης και ταχύτητας του website και πολλά άλλα. Έτσι επιτυγχάνουμε να έχουμε ισορροπία στο website μας, να είναι ελκυστικό για το ανθρώπινο μάτι, να περνάει το μήνυμα σας και να είναι φιλικό στην πλοήγησή του. Συμβαδίζουμε με τις προδιαγραφές WCAG που σημαίνει πως ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ, καθώς και με όλες τις προδιαγραφές διεθνώς, που χαρακτηρίζουν μια ιστοσελίδα ποιοτική. Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και πρώτοι, σας μεταφέρουμε όλες τις τάσεις του εξωτερικού.

Φιλικότητα στις μηχανές

Επίσης η ιστοσελίδα σας κατασκευάζεται με Search Engine Friendly (SEF) προδιαγραφές ούτως ώστε να ταξινομείται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και ειδικά στην Google. Μάλιστα στα βασικά standards για το SEF website ακολουθούμε τις επίσημες οδηγίες της Google καθώς είναι η μηχανή με τον πιο πολύπλοκο και εξελιγμένο αλγόριθμο αλλά και με την μεγαλύτερη παγκόσμια χρήση. Τα SEO standards και οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι ότι πιο σύγχρονο και σπανίζουν στην ελληνική αγορά!

Server με υποστήριξη

Για την σωστή και ταχύτατη ανταπόκριση της ιστοσελίδας σας παγκοσμίως (ακόμη και για χρήστες με χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ) και για ενίσχυση του SEO, σας επαγγελματικές παρέχουμε λύσεις φιλοξενίας (hosting) και εξατομικευμένες υπηρεσίες που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Ο συνδυασμός Cloud hosting με υποστήριξη CDN,  οι τακτικές αναβαθμίσεις, τα καθημερινά Back Up και η 24/ωρη τεχική υποστήριξη είναι αυτά που συνθέτουν την επιτυχία της ιστοσελίδας σας και την μακροχρόνια συνεργασία μας.

 

Για επαγγεματική, διεθνών standards φιλοξενία ιστοσελίδας

  • Το 2002 μέσω πανεπιστημιακών εργασιών, ο ιδρυτής της BLB.gr Τσαγκλής Βαγγέλης ξεκινάει τις πρώτες κατασκευές ιστοσελίδων για παρουσιάσεις που λαμβάνουν χώρα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς,
  • Το 2003 με αγάπη και δημιουργικότητα ξεκινάει τις κατασκευές στατικών ιστοσελίδων ο οποίες αφορούν ξενοδοχεία, μεσιτικά γραφεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία στον τομέα τουρισμού κυρίως, στα νησιά των Κυκλάδων,
  • Το 2005 και λόγω της βελτιστοποίησης (SEO) των ιστοσελίδων της BLB.gr όπου εμφανίζονταν (και εμφανίζονται) πρώτες σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά στην Google, η δραστηριότητα της επεκτείνεται στον Πειραιά, ξεκινώντας συνεργασίες από όλη την Ελλάδα,
  • Από το 2007 και με ειδικότητα το SEO, η ομάδα της BLB.gr αναλαμβάνει κατασκευές επαγγελματικών ιστοσελίδων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, με πρωτοπορία στην ανάπτυξη της υπηρεσίας, δημοσιεύοντας τα πρώτα ONLINE εργαλεία προώθησης ιστοσελίδων στα ελληνικά (www.seoblb.com) καθώς και το πρώτο εργαλείο ελέγχου του χώρου φιλοξενίας (www.serverdesk.eu). Επίσης οι δυναμικές ιστοσελίδες οι οποίες προϋποθέτουν στρατηγική των εταιρειών και εκπαίδευση των στελεχών τους, αρχίζουν και γίνονται παράδοση, καταργώντας δηλαδή τον στατικό τρόπο προσέγγισης του internet marketing,
  • Έχει υλοποιήσει έργα στο χώρο της τέχνης, του εμπορίου, των υπηρεσιών, του τουρισμού και της βιομηχανίας. Επίσης έχει καινοτομήσει, δημοσιεύοντας εργαλεία τα οποία δεν υπάρχουν και αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών internet στην Ελλάδα καθώς επίσης και πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.
  • Η εταιρεία BLB.gr είναι η πρώτη που χρησιμοποίησε τον όρο SEO και έβαλε τα θεμέλια στα ελληνικά δεδομένα κατασκευής ιστοσελίδων, ενώ παράλληλα έχει δημοσιεύσει τα περισσότερα αποτελέσματα SEO επιτυχημένων ιστοσελίδων πανελλαδικώς.

 

 

 

 
 

Η BLB.gr δέχεται βιογραφικά υποψήφιων συνεργατών στις ειδικότητες:

  • Τμήμα Server: Διαχειριστής server LAMP για την επιτήρηση και βελτιστοποίηση συνολικής λειτουργίας. (LM1)
  • Τμήμα Εξωστρέφειας: Διαχειριστής Εταιρικών Διαγωνισμών (CC1) 
  • Τμήμα Ανάπτυξης: Προγραμματιστής App developer (κωδικός APP1), Joomla developer (κωδικός APP2), Senior προγραμματιστής (κωδικός SP1)
  • Τεχνικό Τμήμα: Διαχειριστής server Linux/cPanel (κωδικός ADM1)

 

Αν έχετε μεράκι, διάθεση, ειλικρίνεια και αγάπη για την εργασία σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε περί των διαθέσιμων θέσεων εργασίας.

Στείλτε μας τα βιογραφικά σας στο 

 
 
 

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η δημιουργία επαγγελματικών website για εταιρείες  ο οποίες θέλουν να έχουν πολύ δυνατή παρουσία στον ανταγωνισμό που ζούμε. Αυτό επιτυγχάνεται με την δημιουργία άριστων σχέσεων και άρτιων συνεργασιών, με την εκπαίδευση και κατάρτιση όλων αυτών που συμμετέχουν στην ιστοσελίδα καθώς επίσης και με πολύ επιμονή και υπομονή.

Στόχος της εταιρείας μας στα επόμενα έτη, είναι η δημοσίευση ΜΟΝΟ optimised ιστοσελίδων, οι οποίες έχουν διεθνή standards και αναδεικνύουν όλα τα δυνατά σημεία της εκάστοτε εταιρείας. Κάθε δημιουργία, ή εκπαιδευτική συνάντηση να προσθέτει ακόμη ένα λιθαράκι στην ποιότητα και ανάπτυξη του ελληνικού web.

 

 

Κατασκευές ιστοσελίδων


Προβολή BLB.gr Portfolio σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

 

Please publish modules in offcanvas position.