Η εταιρεία BLB.gr

Η BLB.gr, δημιουργήθηκε και απαρτίζεται από μια ομάδα νέων ανθρώπων, γεμάτους μεράκι, ενθουσιασμό και κυρίως επαγγελματισμό. Εργαζόμαστε πάνω στις νέες τεχνολογίες και media στον χώρο του internet και όχι μόνο. Καθένας μας, έχει αποδεδειγμένη εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα εργασίας του. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και εξειδίκευση κυρίως στη βελτιστοποίηση των website και προώθησή τους στις μηχανές αναζήτησης, δηλαδή το SEO (Search Engine Optimization) αλλά και στην δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και κυρίως αποδοτικών website ή/και ανακατασκευή τους.

Διαθέτουμε τον μεγαλύτερο κατάλογο επαγγελματιών, που συνεργάστηκαν μαζί μας για την βελτιστοποίηση καιπροώθηση του website τους στην πρώτη σελίδα μηχανών αναζήτησης. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας με αρτιότητα κάθε είδους και μέγεθος έργου.

Έχουμε υλοποιήσει έργα τα οποία αφορούν το καλλιτεχνικό χώρο, το εμπόριο, τις υπηρεσίες, τον τουρισμό και τη βιομηχανία. Επίσης έχουμε καινοτομήσει, δημοσιεύοντας εργαλεία τα οποία δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά και αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών internet στην Ελλάδα καθώς επίσης και πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.

Είναι βασικό να γνωρίζετε ότι, η κατασκευή και προώθηση ενός σύγχρονου website, είναι μια πολυσύνθετη εργασία που απαιτεί δεξιότητες που είναι αδύνατον να διαθέτει ένας μόνο άνθρωπος. Για τον λόγο αυτό, για την υλοποίηση του έργου σας θα εργασθεί μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, καθένας από τους οποίους είναι ειδικός στον τομέα του. Το website σας, είναι βασικό να ακολουθεί τις αισθητικές και λειτουργικές προδιαγραφές του σήμερα, να καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας, να σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, να παρουσιάζει με τρόπο επαγγελματικό και σύγχρονο τις δραστηριότητες, υπηρεσίες ή/και προϊόντα σας και τέλος, να παραδοθεί μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα ώστε να το αξιοποιήσετε.

 

Η ομάδα μας έχει σπουδές, εμπειρία και εξειδίκευση στο WEB και συγκεκριμένα στο αντικείμενο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων. Η μεγαλύτερη μας αμοιβήκαι το πιο δυνατό συναίσθημα είναι όταν η ιστοσελίδα του πελάτη και συνεργάτη μας αρχίζει και κατακτά την αγορά του internet.

Βαγγέλης Τσαγκλής
Senior Project Manager
Μηχανικός και Εκπαιδευτικός Πληροφορικής - Πανεπιστήμιο Πειραιά

Please publish modules in offcanvas position.