Πελατολόγιο - Κατασκευές Ιστοσελίδων

BEST ENGLISH STUDIES - www.bestenglish.gr

BestEnglish ptrscr responsive

Στο Best English Studies ο σκοπός είναι η παροχή  εκπαιδευτικών υπηρεσιών πολύ υψηλού επιπέδου. Αξίζει λοιπόν στο εξειδικευμένο αυτό κέντρο αγγλικής γλώσσας η καλύτερη δυνατή κατάταξη στο Διαδίκτυο και την Προώθησή του, παράλληλα με ένα αντιπροσωπευτικό design. Εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση της Google ως "best english" σε περίπου 1.430.000.000 αποτελέσματα παγκοσμίως. 


KATEMEX - KARACHALIOS BROS - www.karachaliosbros.com

KarachaliosBros ptrscr responsive

 Μια νέα κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας ανέλαβε η BLB.gr και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, εκτίναξε την KATEMEX - KARACHALIOS BROS ή ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Ο.Ε. στα ύψη:

"karachalios bros" σε περίπου 3.060 αποτελέσματα, 

στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση της Google.


 

NEWBAKE S.A. - www.newbake.gr

Newbake ptrscr responsive

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για την εταιρία D.D. FOOD SUPPLIES S.A. που ονομάστηκε NEWBAKE S.A.. Η BLB.gr ανέλαβε να δώσει στην NEWBAKE την νέα, κομψή της εμφάνιση στο Διαδίκτυο, κατασκευάζοντας την νέα της ιστοσελίδα www.newbake.gr  

Μια άψογη παρουσία εταιρείας στο Διαδίκτυο, είναι πλέον ένα από τα βασικότερα στοιχεία για την προώθηση μιας επιχείρησης.

Και όταν μιλάμε για Προώθηση, εννοούμε:

"newbake" σε περίπου 138.000 αποτελέσματα παγκοσμίως, 

"προιοντα donuts duckσε περίπου 1.380 αποτελέσματα, στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση της Google και πολλά άλλα.


Pet-Sitting - www.pet-sitting.gr

pet sitting ptrscr3

Ιδρύθηκε το 2016 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Το Pet-sitting είναι μια αξιόπιστη κοινότητα όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρουν φίλους που αγαπούν τα κατοικίδια και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην γειτονιά σας! 

Δημιουργήθηκε για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, από ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων!

Είτε χρειάζεστε έναν "pet sitter" για την φύλαξη του κατοικίδιου σας ή έναν "περιπατητή σκύλου", το Pet-sitting φροντίζει γι' αυτό, ενισχύοντας τους φίλους σκυλιών και άλλων κατοικίδιων ζώων από την μια άκρη της Ελλάδος έως την άλλη, αλλά και τα νησιά να ξεκινήσουν τη δική τους μικρή επιχείρηση χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Pet-sitting, δίνοντάς τους τα εφόδια για να πετύχουν!


Pernod Ricard Hellas - www.pernod-ricard-hellas.com

pernodricard ptrscr2

 

Στην Ελλάδα η Pernod Ricard, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά ποτού με προϊόντα ηγέτες στην κατηγορία τους, μέσω της θυγατρικής Pernod Ricard Hellas μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες αλκοολούχων ποτών στη χώρα μας!


SHOWROOM10 - www.showroom10.com

showroom10 ptrscr2

Tο SHOWROOM10 είναι το πρώτο showroom στην Ελλάδα που άνοιξε τις πόρτες του μόνο σε νέους Έλληνες σχεδιαστές. Δημιουργείται το 2012 και αναπτύσσεται σταδιακά, αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς και έχοντας σαν όραμα την δημιουργία ενός χώρου που θα μπορεί να προωθήσει την ελληνική σύγχρονη μόδα εντός και εκτός Ελλάδας.

Στόχος, η συνεργασία με Έλληνες σχεδιαστές, Ελληνικά brands και Ελληνικές εταιρείες που σχεδιάζουν και παράγουν στην Ελλάδα.


Ramino Resto - www.raminoresto.gr

ramino ptrscr

To Ramino στην καρδιά της Γλυφάδας, νέο και φρέσκο μέλος του Ομίλου Καστελόριζο, αποτελεί την απόλυτη επιλογή για μια αυθεντική ιταλική γαστριμαργική εμπειρία. Επισκεφθείτε το νέο, ολοκληρωμένο website του εστιατορίου και αν είστε λάτρης του ιταλικού φαγητού, ανακαλύψτε τα υπέροχα μενού και τις μοναδικές γεύσεις!


 Ψυχολογικό Κέντρο παιδιών & ενηλίκων -

www.psycho-diagnosis.gr

psychodiagnosis ptrscr responsive

Το Ψυχολογικό Κέντρο παιδιών & ενηλίκων PSYCHO-DIAGNOSIS, βρίσκεται στον Πειραιά. Μέσα από ένα πλήρες website, παρουσιάζει και προωθεί τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό του, επιτυχημένα.

Προωθήστε τις υπηρεσίες διαδικτυακά και αποκτήστε στοχευμένο κοινό.


ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ Design - www.technientos.gr

technientos ptrscr responsive

Η ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ Design αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων από τον αρχικό σχεδιασμό από έμπειρους συνεργάτες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, με ταχύτητα, προσιτό  κόστος και συνδυάζοντας την τέχνη με την άρτια τεχνική και την αισθητική με την υψηλή ποιότητα. Με δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή πάγκων κουζίνας, μπάνιου, μπαρ, εστιατορίων, εργαστηρίων,  ρεσεψιόν ξενοδοχείων, νοσοκομείων, πλοίων  και δημοσίων χώρων. 

Εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα στην αναζήτηση της Google, σε στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, όπως:

"παγκοι κουζινας corian" σε περίπου 11.700 αποτελέσματα

"παγκοι κουζινας kerliteσε περίπου 1.080 αποτελέσματα

"μπανιερες corian" σε περίπου 3.750 αποτελέσματα

"διακοσμητικες επενδυσεις concreteσε περίπου 5.090 αποτελέσματα

...και πολλά άλλα!


Studios Naxos - www.studiosnaxos.com

studiosnaxos ptrscr


 K. Grill - www.kgrill.gr 

kgrill amiresponsive

Από το 2011, το Κ.Grill μέλος του Ομίλου Καστελόριζο, τιμά την ελληνική παράδοση στο κρέας και αποτελεί αγαπημένο προορισμό των κρεατοφάγων.

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη & ολοκληρωμένη ιστοσελίδα του www.kgrill.gr και ανακαλύψτε τα υπέροχα μενού!


 REDEX του Ομίλου Κοπελούζου - www.redex.gr

redex ptrscrΗ REDEX, μέλος του Ομίλου Κοπελούζου,  δραστηριοποιείται στους τομείς παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, ανακατασκευής επαγγελματικών χώρων και εξοικονόμησης ενέργειας. Ένας ισχυρός Όμιλος, που επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, προσφέροντας στους πελάτες της αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις.

Παρέχει πλήθος υπηρεσιών για κτιριακές εγκαταστάσεις σε 3 διακριτά τμήματα:

1. "Διαχείριση Facility Managementστην πρώτησελίδα της Google, ανάμεσα σε περίπου 220.000 αποτελέσματα.

2. "Κατασκευές & Ανακατασκευές" στην πρώτη σελίδα της Google, ανάμεσα σε περίπου 79.000 αποτελέσματα και

3. Εξοικονόμηση ενέργειας


 

Μάθετε περισσότερα:

Ενημερωθείτε απευθείας στο email σας για όλες τις επιτυχίες μας στην Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO και τις νέες κατασκευές μας:

ή

Επικοινωνήστε μαζί μας

για την Κατασκευή της δικής σας εταιρικής Ιστοσελίδας και την Προώθηση της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο, SEO.

 

Please publish modules in offcanvas position.