Με ποια σειρά προτεραιότητας επιλύονται τα αιτήματα μου;

Για όλα μας τα έργα, και όλες τις ιστοσελίδες πελατών, ισχύει καθολικά η ακόλουθη μορφή εξυπηρέτησης, η οποία περιγράφεται επακριβώς σε όλα τα συμφωνητικά συνεργασίας.

Τεχνική Υποστήριξη και Εκπαίδευση - Αιτήματα

Α) Υποστήριξη στα Επείγοντα [Επιλύονται σε πρώτο χρόνο]. Αφορά την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας και των e-mail σας. Για παράδειγμα, επισκευή της αποστολής/λήψης των e-mail σας από τον server. Δεν περιλαμβάνεται η επιδιόρθωση τοπικών δυσλειτουργιών στο πρόγραμμα σας (Outlook, Thunderbird, Gmail)

Β) Εκπαίδευση και Υποστήριξη [Επιλύονται σε μία έως πέντε εργάσιμες ημέρες]. Για παράδειγμα, στο πακέτο Φιλοξενίας (135€/έτος), έχετε 1 αίτημα/μήνα που αφορά την Τεχνική Υποστήριξη ή και Εκπαίδευση για το website σας. Για παράδειγμα, προσθήκη νέων φωτογραφιών/κειμένων.

Γ) Πρόσθετα αιτήματα [Επιλύονται σε μία έως πέντε εργάσιμες ημέρες]. Για οποιοδήποτε πρόσθετο (πέραν του ενός/μήνα) νέο αίτημα προκύπτει, θα υπάρχει επιπλέον ανάλογη επιβάρυνση εφάπαξ κόστους. Για παράδειγμα, όταν χρειαστείτε δεύτερο αίτημα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα.

WeBLB - Νέα

Δεν βρέθηκε ροή.