Η διαδικασία της προώθησης μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης είναι σύνθετη, αλλά συγκεκριμένη. Η κοστολόγηση της είναι περίπλοκη, αλλά εφικτή.

Δείτε τον πίνακα εκτίμησης κόστους, για την τοποθέτηση της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης:

 

Α/ΑΛέξεις κλειδιάΣε αποτελέσματαΚόστος σε € εφ'άπαξ
A 1 0 - 800.000 1.600
B 1 800.000 - 1.800.000 2.800
C 1 1.800.000 - 2.800.000 5.600
D 2 0 - 800.000 800
E 2 800.000 - 1.800.000 1.800
F 2 1.800.000 2.800.000 2.800
G 3 0 - 800.000 400
H 3 800.000 - 1.800.000 900
I 3 1.800.000 - 2.800.00 1.200

 

Παραδείγματα

Περίπτωση G: Αν έχετε μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει υπολογιστές, τότε επιλέγετε τρεις λέξεις στις οποίες θέλετε όταν τις πληκτρολογούν οι χρήστες στην μηχανή αναζήτησης Google, να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων (τα οποία δεν ξεπερνούν τα 800.000). Αν επιλέξετε τις λέξεις «ηλεκτρονικοί υπολογιστές Αθήνα»τότε εμείς ξεκινάμε την διαδικασία SEO. Από τη στιγμή που θα βρεθείτε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων τηςGoogle, τότε το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 400€. Δεν κοστολογείται τίποτα απολύτως από τη στιγμή που η σελίδα δεν εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα.

Περίπτωση D: Αν έχετε μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει υπολογιστές, τότε επιλέγετε δύο λέξεις στις οποίες θέλετε όταν τις πληκτρολογούν οι χρήστες στην μηχανή αναζήτησης Google, να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων (τα οποία δεν ξεπερνούν τα 800.000). Αν επιλέξετε τις λέξεις «υπολογιστές Αθήνα» τότε εμείς ξεκινάμε την διαδικασία SEO. Από τη στιγμή που θα βρεθείτε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google, τότε το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 800€. Δεν κοστολογείται τίποτα απολύτως από τη στιγμή που η σελίδα δεν εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα.

 

Εγγύηση: Όσοι πελάτες μας ζήτησαν την υπηρεσία SEO κέρδισαν τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βελτιστοποιήσετε άμεσα
το website σας στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι ο βαθμός που δίνει η Google από το 0 ως το 10 για τις ιστοσελίδες που έχει στο ευρετήριο της.

Βήματα:
1.Πληκτρολογήστε την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει στο αριστερό πλαίσιο.
2. Πατήστε το Έλεγχος pagerank


Το PageRank ανεβαίνει:

 • Όταν έχετε πολύ καλό και αξιόπιστο server,
 • Όταν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι χρήσιμο και εύκολα προσβάσιμο,
 • Όταν υπάρχει ποιοτική επισκεψιμότητα στο website σας, τόσο από τις μηχανές αναζήτησης, από άλλα website αλλά και από απευθείας επισκέψεις.

Μήπως σας ψάχνει η Google; Μήπως πληρώσατε χρυσό για μια ιστοσελίδα που δεν εμφανίζεται καν στις μηχανές αναζήτησης; Είστε έτοιμοι για την πρωτιά;

Το σημαντικότερο πράγμα στην κατασκευή ιστοσελίδων, είναι η προώθηση.

Στην BLB.gr φέραμε το SEO στην Ελλάδα και καθιερώσαμε τον τρόπο κοστολόγησής του. Με σκληρή δουλειά, ορθές τεχνικές προώθησης και Search Engine Friendly - SEF κατασκευή ιστοσελίδας, έχουμε δημοσιεύσει τον μεγαλύτερο αριθμό επιτυχημένων ιστοσελίδων σταθερά στην πρώτη σελίδα της Google στην Ελλάδα.

Δεν μιλάμε για αποτελέσματα, γιατί πολύ απλά είμαστε τα αποτελέσματα του SEO, πανελληνίως.

Η προώθηση στο διαδίκτυο και τα Social Media είναι ειδικότητα μας, καθώς είμαστε η εταιρεία που χρησιμοποίησε πρώτη τον όρο SEO στην Ελλάδα.

 

search engine optimization

 

Θέλετε να βγείτε στα πρώτα αποτελέσματα στην αναζήτηση της Google;

 Ρωτήστε μας

 

 

 
 

Μετά την κατασκευή ιστοσελίδας, το εταιρικό σας προφίλ στα Social Media είναι πολύ σημαντικό για το marketing της εταιρείας σας. Καθιερώστε το Brand Name σας, αυξήστε τις πωλήσεις και την φήμη σας, αποκτήστε ακόλουθους/ενδιαφερόμενους προς την εταιρεία σας, βρείτε συνεργάτες και πελάτες, αυξήστε το κοινό που απευθύνεστε χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, μέσω των Social Media.

Η κατασκευή ιστοσελίδων απαιτεί την εξωστρέφεια μέσω των Social Media. Το ζητούμενο είναι η συμμετοχή του επισκέπτη, ή αλλιώς engangement ☚

Στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων BLB.gr, γνωρίζουμε την δύναμη που έχουν τα κοινωνικά δίκτυα στην προώθηση της εταιρείας σας και δημιουργούμε για εσάς επαγγελματικούς λογαριασμούς - προφίλ στα Social Media. Συνδέουμε τους λογαριασμούς και τα company pages σας με το website σας.

Στην BLB.gr αναλαμβάνουμε καθ' ολοκλήρου τα Company pages της εταιρείας σας, με καθημερινές εύστοχες αναρτήσεις που θα κάνουν πάταγο!

Ακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στα Social Media και σας καθοδηγούμε για να έχετε το πιο επιτυχημένο Internet Marketing πράγμα το οποίο είναι και η ειδικότητα μας.

1,15 δισεκατομμύρια χρήστες επισκέπτονται καθημερινά το Facebook!

Με την υπηρεσία Facebook Scenario, αυξάνετε τη φήμη γύρω από την επιχείρηση σας, με στοχευμένες αναρτήσεις στην επαγγελματική σας σελίδα στο Facebook.

 

 

Έτσι, μαζί με την κατασκευή ιστοσελίδας κατακτάτε και το web!

 

Κερδίζετε:

 • Ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία στο Facebook.
 • Αύξηση της επισκεψιμότητάς σας.
 • Αύξηση αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας.
 • Καθημερινή επαφή με τους ακολούθους σας.
 • Engagement και αλληλεπίδραση με το κοινό σας.
 • Προώθηση των νέων και των προϊόντων σας.
 • Αύξηση δυνητικών πελατών και πωλήσεων.

 

Το κόστος της υπηρεσίας, ξεκινά από 50€ το μήνα!

 

* Εάν δεν έχετε σελίδα στο Facebook το κόστος μόνο για κατασκευή, είναι 30

 

Όλα τα πακέτα για την επαγγελματική σας σελίδα στο Facebook, περιλαμβάνουν επιπλέον τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Καθημερινός έλεγχος του website, για την διαπίστωση της ομαλής λειτουργίας του.
 • Αποκλειστική ιδιοκτησία επαγγελματικής σελίδας από τον πελάτη.
 • Κωδικοί διαχείρισης παραδίδονται στον πελάτη, με δυνατότητα αυτόνομης διαχείρισης.
 • Ασφάλεια δεδομένων. Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα σύμφωνα με το Διεθνές πρωτόκολλο ασφαλείας.
 • Ποιοτικοί έλεγχοι πιστοποίησης της ορθής λειτουργίας της σελίδας.
 • Διόρθωση τυχόν σφαλμάτων του λογισμικού και εφαρμογών, για βελτίωση της λειτουργικότητας.
 • Διευκόλυνση πληρωμών με δυνατότητες πληρωμής με Paypal, πιστωτική κάρτα και κατάθεση μέσω ebanking.

 

Πώς κατάφερε η Manifest Services SA να αποκτήσει 5.000+ likes στο Facebook, χωρίς να ξοδέψει ούτε 1 ευρώ σε κόστος διαφήμισης;

 

  

Δημιουργία/βελτιστοποίηση Facebook Fun Page

Στα πλαίσια της δημιουργίας της επαγγελματικής σας σελίδας στο Facebook, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Δημιουργούμε τη σελίδα σας, εισάγουμε τα εταιρικά σας χαρακτηριστικά (logo, στοιχεία επικοινωνίας, κλπ), τη βελτιστοποιούμε τεχνικά και εικαστικά, ενσωματώνουμε CTA Buttons, διαδραστικά κουμπιά που προσκαλούν τον επισκέπτη να επικοινωνήσει μαζί σας, κ.ά..

Εμπορικές Αναρτήσεις

Τα "posts" που ανεβαίνουν στη σελίδα σας στο Facebook, πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο. Εμείς κατέχουμε την τεχνογνωσία για να είναι μια ανάρτηση εμπορική και επιτυχημένη. Ελέγχουμε από το ποια είναι η σωστή ώρα για να γίνει μια δημοσίευση, μέχρι τις σωστές διαστάσεις των εικόνων για να ανταποκρίνονται πλήρως στα δεδομένα του Facebook.

Έρευνα στατιστικών

Η μελέτη των στατιστικών της σελίδας σας, μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για την απήχηση των αναρτήσεων σας, την θεματογραφία που ενδιαφέρει περισσότερο το κοινό σας, τα likes & shares του περιεχομένου σας, κλπ. 

 

Διαχείριση μηνυμάτων

Διαχειριζόμαστε και επιβλέπουμε τα μηνύματα που λαμβάνετε στην σελίδα σας, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, για να κερδίζετε "πόντους" αμεσότητας από το Facebook και να έχετε άμεση επικοινωνία με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

 

Δημιουργία περιεχομένου

Δημιουργούμε το περιεχόμενο των αναρτήσεων σας, με τις δικές σας κατευθύνσεις, λαμβάνοντας υπόψη βασικές παραμέτρους όπως τον χαρακτήρα του Facebook, την εταιρική σας ταυτότητα και τι ενδιαφέρει το κοινό σας. Οι αναρτήσεις πρέπει να είναι κοινωνικού και εμπορικού χαρακτήρα, που στόχο θα έχουν την διεύρυνση του πελατολογίου σας, αλλά και την καθιέρωση του Brand Name σας στην αγορά.

 

Διαχείριση Διαφημίσεων

Δημιουργούμε διαφημιστική καμπάνια για λογαριασμό σας στο Facebook, με στοχευμένο κοινό και εμπορικό περιεχόμενο και σας προτείνουμε το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα και ποσό για την εκάστοτε καμπάνια. Διαχειριζόμαστε την διαφήμιση και στο τέλος της, σας παραδίδουμε τα στατιστικά από τα αποτελέσματά της.

 

Διαχείριση  Διαγωνισμών

Δημιουργούμε διαγωνισμό για λογαριασμό σας στο Facebook και σύμφωνα με το προϊόν/υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε. Διαχειριζόμαστε τον διαγωνισμό σας.

 

Αύξηση των likes & την απήχηση

Στοχεύουμε στην αύξηση των likes και της απήχησης της σελίδας σας. Σκοπός είναι με την αξιοποίηση ορθών τακτικών, να αυξηθούν τα likes της εταιρικής σας σελίδας, σε στοχευμένο κοινό δυνητικών πελατών στο target group που που σας ενδιαφέρει.

fb sc

 

 Μήπως χρειάζεστε άμεσα μια επιτυχημένη εταιρική σελίδα στο Facebook; 

Ρωτήστε μας

Please publish modules in offcanvas position.