Εστιατόριο ΄Ομικρον - Νέα, κομψή εμφάνιση στο Web!

prin meta omikron2

Πριν & Μετά - Εστιατόριο ΄Ομικρον

Το εστιατόριο ΄Ομικρον στην Νέα Ερυθραία αποτελεί ένα γαστρονομικό προορισμό με την υπογραφή των δημιουργών και ιδιοκτητών του Ομίλου Καστελόριζο και εντυπωσιάζει με τη νέα και κομψή του εμφάνιση στο Web! 

 

Η νέα εμφάνιση του ΄Ομικρον στο Web:

 

omikron meta

 Εστιατόριο Όμικρον - www.omikronrestaurant.gr

 

Ένα νέο Website με άρτια συνδεδεμένα γήινα χρώματα και λεπτές γραμμές, κομψό και ιδιαίτερα ζεστό design, σε καλωσορίζει ήδη στο Εστιατόριο και σου μεταφέρει το κλίμα κομψότητας και απλότητας.

 

...με μια ματιά

Το full slider και οι μοναδικές φωτογραφίες του χώρου που εναλλάσσονται στο background, σε κάνουν να νιώθεις πως είσαι ήδη εκεί...

Στα αριστερά, το διακριτικό Menu των κατηγοριών που δε διαφέρει πολύ από ένα menu εστιατορίου, σε παραπέμπει να ξεφυλλίσεις μία-μία τις σελίδες του και να απολαύσεις την περιήγησή σου στο εστιατόριο Όμικρον!

 

Πλούσια Gallery 

Παρουσιάζει ταξινομημένα μια πλούσια Gallery του εστιατορίου, με την παρουσίαση των χώρων και των ιδιαίτερων πιάτων του. Πάρτε μια γεύση... νοστιμιάς λοιπόν!

omikron gallery

 

Περιέχει ξεχωριστή σελίδα παρουσίασης του Menu του εστιατορίου, για να φτάσετε πορετοιμασμένος και να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας πιάτα!

omikron menu

 

Επικοινωνία & Κρατήσεις, γρήγορα και εύκολα

Εκτός από τα στοιχεία του εστιατορίου και τη φόρμα επικοινωνίας, παρέχει ξεχωριστή καρτέλα για την κράτησή σας, Book Quick & Easy! 

omikron reservations

 

Ολοκληρωμένη παρουσίαση εστιατορίου, κομψά και μοναδικά! Το ζητούμενο για εμάς, είναι η επιχείρησή σας να ξεχωρίζει και να αναδεικνύεται όσο το δυνατόν καλύτερα, μέσα από την περιήγηση στο Web!

 

Εάν θέλετε και η δική σας επιχείρηση να ξεχωρίζει στο Διαδίκτυο:

Επιλέξτε Πακέτο 

Please publish modules in offcanvas position.