Η Dream Team του SEO (μέρος 3ο)

Η εξέλιξη στην ομάδα του SEO

Σε συνέχεια των άρθρων για τις καταιγιστικές αλλαγές στο SEO των ιστοσελίδων (Οι εξελίξεις στο "εσωτερικό" SEO,  Τα νέα δεδομένα του "εξωτερικού" SEO), σας παρουσιάζουμε τα νέα χαρακτηριστικά της ομάδας του SEO:

Το Search Engine Optimization (SEO) είναι μια απόλυτα δυναμική υπηρεσία προώθησης ιστοσελίδας. Η υπηρεσία SEO διαφοροποιείται διαρκώς και εξελίσσεται, σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών του Διαδικτύου και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες των μηχανών αναζήτησης όπως γινόταν κάποτε.

Ο αλγόριθμος της Google αλλάζει διαρκώς, έως ότου να βελτιωθεί πρώτον η εμπειρία χρήστη και δεύτερων, να αποφευχθούν οι κακοήθεις τεχνικές προώθησης, το γνωστό Black hat SEO.

Όπως είναι φυσικό, σημαντικές αλλαγές έχουν επέλθει και στις ειδικότητες που απαρτίζουν την ομάδα του SEO. Ο ανθρωποκεντρικός προσανατολισμός του SEO, έχει δημιουργήσει την ανάγκη νέων τεχνικών που θα μπορούν να καλύψουν τις πολύπλευρες ανάγκες του SEO και επομένως την ικανοποίηση του χρήστη/επισκέπτη της ιστοσελίδας.

 

Η παλιά ομάδα του SEO, στόχο είχε να κατανοήσει τι ζητούν οι μηχανές αναζήτησης.

Η νέα ομάδα, προσπαθεί να κατανοήσει τις κινήσεις και τα ζητούμενα των χρηστών του Διαδικτύου:

  

Έτσι λοιπόν,  για την παλιά ομάδα του SEO ήταν αρκετοί ένας τεχνικός, ένας κατασκευαστής συνδέσεων - links και απλοί κειμενογράφοι. 

Στην καινούρια ομάδα του SEO όμως, οι αρμοδιότητες ευρύνονται λόγω των αυξημένων αναγκών και έχουμε:

  • Τεχνικούς,
  • κατασκευαστές δημιουργικών συνδέσεων (links),
  • ειδικούς κοινωνικών δικτύων,
  • ειδικούς για τοπικό και διεθνές SEO,
  • κειμενογράφους,
  • ειδικούς επεξεργασίας video,
  • αναλυτές στατιστικών Web,
  • ειδικούς CRO και
  • σχεδιαστές ινφογραφημάτων και γραφικών, είναι τα άτομα που απαρτίζουν την νέα ομάδα.

Αυτό καθιστά απόλυτα κατανοητό τον λόγο για τον οποίο χρειαζόμαστε μια ομάδα επαγγελματιών για την Βελτιστοποίηση SEO της ιστοσελίδας μας.

Στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων BLB.gr διαθέτουμε το μεγαλύτερο πελατολόγιο πανελληνίως, εταιρειών και επιχειρήσεων που μας ζήτησαν την υπηρεσία SEO και έχουν καθιερωθεί στον χώρο τους με μακροχρόνια αποτελέσματα και στην καλύτερη κατάταξη, στην πρώτη σελίδα της Google στην αναζήτηση στοχευμένων λέξεων-κλειδιών.

 

Δείτε το σχετικό SEO πελατολόγιό μας, που διαρκώς αυξάνεται:

SEO Πελατολόγιο

Please publish modules in offcanvas position.