Τα Standards

Διεθνή standards

Σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας μας συμβαδίζουμε με διεθνή κατασκευαστικά standards ποιότητας. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία της ιστοσελίδας, προϋποθέτει την ύπαρξη όλων των διεθνών standards, όπως για παράδειγμα του οργανισμού W3C. Προσέχουμε ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει σωστή λειτουργία και συμβατότητα με κάθε τύπο οθόνης υπολογιστή ή άλλης συσκευής όπως π.χ. tablets, smart-phones, iphones, να είναι με απλά λόγια responsive. Επίσης, πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο ποιοτικός έλεγχος πιστοποίησης ορθής λειτουργίας σε διαφορετικούς τύπους πλοηγών (web browsers).

 

Λειτουργικός έλεγχος

Σε κάθε στάδιο της δημιουργίας του website σας, τεστάρουμε κάθε τι που ενσωματώνουμε σε αυτό, από τις εφαρμογές, την ασφάλεια, το εικαστικό, την θέση του λογοτύπου, το μέγεθος και τον τύπο της γραμματοσειράς, τα κουμπιά και τις γραμμές, τις φωτογραφίες και το μέγεθος τους, τον χρόνο φόρτωσης και ταχύτητας του website και πολλά άλλα. Έτσι επιτυγχάνουμε να έχουμε ισορροπία στο website μας, να είναι ελκυστικό για το ανθρώπινο μάτι, να περνάει το μήνυμα σας και να είναι φιλικό στην πλοήγησή του. Συμβαδίζουμε με τις προδιαγραφές WCAG που σημαίνει πως ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ, καθώς και με όλες τις προδιαγραφές διεθνώς, που χαρακτηρίζουν μια ιστοσελίδα ποιοτική. Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις και πρώτοι, σας μεταφέρουμε όλες τις τάσεις του εξωτερικού.

Φιλικότητα στις μηχανές

Επίσης η ιστοσελίδα σας κατασκευάζεται με Search Engine Friendly (SEF) προδιαγραφές ούτως ώστε να ταξινομείται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και ειδικά στην Google. Μάλιστα στα βασικά standards για το SEF website ακολουθούμε τις επίσημες οδηγίες της Google καθώς είναι η μηχανή με τον πιο πολύπλοκο και εξελιγμένο αλγόριθμο αλλά και με την μεγαλύτερη παγκόσμια χρήση. Τα SEO standards και οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι ότι πιο σύγχρονο και σπανίζουν στην ελληνική αγορά!

Server με υποστήριξη

Για την σωστή και ταχύτατη ανταπόκριση της ιστοσελίδας σας παγκοσμίως (ακόμη και για χρήστες με χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ) και για ενίσχυση του SEO, σας επαγγελματικές παρέχουμε λύσεις φιλοξενίας (hosting) και εξατομικευμένες υπηρεσίες που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Ο συνδυασμός Cloud hosting με υποστήριξη CDN,  οι τακτικές αναβαθμίσεις, τα καθημερινά Back Up και η 24/ωρη τεχική υποστήριξη είναι αυτά που συνθέτουν την επιτυχία της ιστοσελίδας σας και την μακροχρόνια συνεργασία μας.

 

Για επαγγεματική, διεθνών standards φιλοξενία ιστοσελίδας

Please publish modules in offcanvas position.