Χρειάζομαι κατασκευή ή ανα-κατασκευή ιστοσελίδας;

Έχετε μια ιστοσελίδα και χρειάζεται ανανέωση;

Γνωρίζετε τι χρειάζεστε πραγματικά;

Όλα ξεκινούν από το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), με το οποίο έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα σας.

Στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων BLB.gr, χρησιμοποιούμε ανοικτά λογισμικά ανάπτυξης περιεχομένου (Joomla™ CMS)  που στηρίζονται στα παρακάτω χαρακτηριστικά:

redesign website

 

  1.  Επεκτασιμότητα: Η ιστοσελίδα είναι δεκτική όλων των μελλοντικών επεκτάσεων που θα σας χρειαστούν (e-shop, φόρμες & ερωτηματολόγιαπολυγλωσσίαεικαστικές αλλαγές στο Design,newsletter μέσω της ιστοσελίδας κλπ). Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε σε κάθε μελλοντική σας ανάγκη κατασκευή ιστοσελίδας από το "μηδέν", έτσι γλιτώνετε τεράστια έξοδα.
  2. Αποκλειστική ιδιοκτησία: Η ιστοσελίδα σας και όλα τα περιφερειακά (Social MediaBlog κλπ) σας ανήκουν καθ' ολοκλήρου, χωρίς να πληρώνετε "πνευματικά δικαιώματα".
  3. Μεταφέρσιμο: Το website σας είναι μεταφέρσιμο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε να το μεταφέρετε όπου θέλετε χωρίς να αναγκαστείτε να πληρώσετε από την αρχή καινούρια κατασκευή ιστοσελίδας.
  4. Συχνές αναβαθμίσεις συστήματος. Το σύστημα ανάπτυξης ιστοσελίδων που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή ιστοσελίδας, αναβαθμίζεται συχνά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να προχωρείτε σε εκ του μηδενός κατασκευή ιστοσελίδας, προκειμένου να έχετε μια σύγχρονη και ασφαλής ιστοσελίδα.

Δεκτικές ανακατασκευής, είναι μόνο οι ιστοσελίδες που έχουν αναπτυχθεί με ανοιχτά λογισμικά ανάπτυξης περιεχομένου. Για κάθε προσθήκη και αναβάθμιση μπορείτε να αξιοποιήσετε μόνο της ιστοσελίδες που η κατασκευή τους είναι με Open Source CMS.

Κατασκευή ιστοσελίδας από το μηδέν, θα αναγκαστείτε να κάνετε για κάθε προσθήκη που χρειάζεστε, αν το σύστημα ανάπτυξης περιεχομένου της ιστοσελίδας σας είναι "κλειστό".

 

Η δική μου ιστοσελίδα είναι "ανοικτή" ή "κλειστή";

Στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων BLB.gr  σας εκπαιδεύουμε ώστε να μπορείτε εσείς οι ίδιοι να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας. Επίσης σας διδάσκουμε τα πάντα γύρω από την ιστοσελίδα σας αλλά και πώς να διαχειρίζεστε τα Social Media, τα Στατιστικά Google Analytics και άλλα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας.

 

Με ποιο CMS έχει αναπτυχθεί η δική σας ιστοσελίδα;

Ρωτήστε μας

 

Please publish modules in offcanvas position.