Υπηρεσίες Προώθησης & SEO (Search Engine Optimization) 

Κάθε website μας είναι Search Engine Friendly και κυρίως Google-friendly.

Κατέχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσα από την πετυχημένη Βελτιστοποίηση και Προώθηση δεκάδων ιστοσελίδων πελατών μας, έχοντας μάλιστα δημοσιεύσει την μεγαλύτερη SEO λίστα στην Ελλάδα. 

Δείτε τον βασικό κύκλο ενεργειών, από το σύνολο των εργασιών που υλοποιούμε στο SEO:

 • Αρχική μελέτη στατιστικών του website
 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών (Ζήτηση)
 • Δυνατός Server - Αξιόπιστο Hosting
 • Ανάλυση Ανταγωνιστών - Έρευνα Αγοράς
 • Google Sitemap (XML)
 • On- Page Βελτιστοποίηση - SEO 
 • Καταχώρηση website σε καταλόγους
 • Social Media (like, share, comment)
 • Δημιουργία Blog
 • Περιεχόμενο (Κείμενο, Φωτογραφίες)
 • Αποστολή Newsletter
 • "Καθαρά" Backlinks
 • Αποτελέσματα SERP - Κατάταξη στην Google

 

 

Πώς κάνουμε Προώθηση Ιστοσελίδας με SEO;

Για την αποτελεσματική προώθηση του website σας στις μηχανές αναζήτησης, αξιοποιούμε ένα ευρύ φάσμα από εξειδικευμένες τεχνικές και διαδικασίες. Πρωτίστως, ακολουθούμε τους κανόνες από το εγχειρίδιο SEO της Google με τις αποδοτικότερες πρακτικές, για την βέλτιστη απόδοση του website σας στις μηχανές αναζήτησης. Συνδυάζοντας σωστή μελέτη, ορθές πρακτικές SEO, αξιόπιστο web-hosting και standards στην κατασκευή του website, επιτυγχάνουμε την εμφάνισή του στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας στην αναζήτηση της Google.

Οι υπηρεσίες μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες-βαθμίδες. Τις βασικές (essential) και τις εξελιγμένες (advanced SEO):

1. Βασικές Υπηρεσίες SEO

Σε κάθε website που κατασκευάζουμε, ενσωματώνουμε έναν κύκλο εσωτερικών και εξωτερικών εργασιών βελτιστοποίησης και προώθησης στο διαδίκτυο. Όλες μας οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται έτσι ώστε να είναι φιλικές προς την Google και να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματά της.

Λόγω του ότι το SEO είναι ειδικότητα μας, για εμάς η κατασκευή ιστοσελίδων με τη μέγιστη επιτυχία στην Google, είναι προϋπόθεση και όχι extra παροχή.

Στο πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας που θα παραλάβετε, ταυτόχρονα παίρνετε στο ίδιο κόστος και την αρχική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, ώστε να εμφανίζεται στα αποτελέσματα της Google.

 

2. Εξελιγμένες Υπηρεσίες SEO

Πρόκειται για την διεξοδική μελέτη και εργασία επάνω στην ιστοσελίδα σας ώστε να εμφανίζεται πρώτη στα αποτελέσματα της Google, σε στοχευμένες λέξεις-κλειδιά. Για την προώθηση της ιστοσελίδας σας, ακολουθούμε ορθές τακτικές βασισμένες στο εγχειρίδιο της Google. Μελετάμε καθημερινά τις τελευταίες εξελίξεις στην προώθηση ιστοσελίδων και έχουμε την πιο έμπειρη ομάδα συνεργατών στην Ελλάδα. Έτσι, εξασφαλίζουμε σίγουρη επιτυχία και μακροχρόνια αποτελέσματα και την παραμονή της ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων στην αναζήτηση της Google.

Οι υπηρεσίες SEO που παρέχουμε, υποστηρίζονται από σύμβαση διαρκείας το ελάχιστο ενός έτους.

Κατά τη διάρκεια της σύμβασης υποστηρίζουμε, διορθώνουμε και εξελίσσουμε καθημερινά τα αποτελέσματα σας στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης της Google.

Το SEO έχει μεσοπρόθεσμο και βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα, παρόλο που σε κάποιες περιπτώσεις πελατών μας έχουμε αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα και μέσα σε έναν μόλις μήνα!

Μακροπρόθεσμα είναι μια πιο οικονομική λύση, λόγο του ότι εμφανίζεστε στα κανονικά (οργανικά) αποτελέσματα της Google και απευθύνεστε σε τεράστιο κοινό και δυνητικούς πελάτες.

 

Πλεονεκτήματα της Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδας

Στην περίπτωση μιας διαφημιστικής καμπάνιας όπως Google Adwords, παρόλο που έχετε άμεση προβολή, από τη στιγμή που σταματήσετε την χρηματοδότηση θα σταματήσει και η προβολή σας, σε αντίθεση με την Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας όπου θα βρίσκεστε διαρκώς στην πρώτη γραμμή των αποτελεσμάτων.

 

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας συμβουλεύοντας, εκπαιδεύοντας και δίνοντάς καθοδήγηση σε εσάς και τα στελέχη σας της εταιρείας που αναλαμβάνουν την ενημέρωση της ιστοσελίδας σας (τμήμα marketing, πωλήσεων κ.ά.).

Αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίζουμε διαρκώς στην προώθηση του website σας και στο τι μπορείτε να κάνετε εσείς από την πλευρά σας για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματά σας και κατ΄επέκταση τη δουλειά σας, με αξία ανυπολόγιστη.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας, μπορούμε να σας δώσουμε μια σχετική προσφορά για τις SEO υπηρεσίες μας. Στην περίπτωση αυτή γίνεται μελέτη των απαιτήσεων σας, των αποτελεσμάτων του ανταγωνισμού και άλλων παραμέτρων, έτσι ώστε να σας δώσουμε μια εξατομικευμένη και κατάλληλη λύση "κομμένη και ραμμένη" επάνω στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Βασική προϋπόθεση, η Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας να ανήκει στην εταιρεία μας για ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα.

Εάν θέλετε το website σας να βγαίνει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης στην Google, 

 Ζήτησέ μας Προσφορά