Sarafi 67, Athens, 12241

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε Cloud

img
Ασφάλεια

- Firewall ModSecurity

img
Ταχύτητα

- Pagespeed

img
Αξιοπιστία

- Απρόσκοπτη λειτουργία

img
BackUps

- Καθημερινά backup ιστοσελίδας

image

Δίνουμε Λύσεις στα προβλήματα των πελατών μας

Τα ποιοτικά Standards κατασκευής ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες SEO και η επαγγελματική φιλοξενία ιστοσελίδας, είναι προϋπόθεση για εμάς.

  • Ασφάλεια - Firewall
  • Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας
  • Αξιοπιστία - Απρόσκοπτη λειτουργία
  • Backup - Αντίγραφα ασφαλείας
Καλέστε μας: 2103003801

Επικοινωνήστε μαζί μας

Website Hosting

Στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων BLB.gr, η φιλοξενία του website σας γίνεται σε Data Center με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας, σε Cloud server και CDN σε σαράντα τέσσερα (44) Data Centers σε όλη την Ευρώπη. Τα πάντα ξεκινούν από την φιλοξενία ιστοσελίδας.

οι υπηρεσίες μας

Ξεκινήστε την φιλοξενία ιστοσελίδας με RocketSEO, επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο web hosting

SHARED

Κοινόχρηστη Φιλοξενία Ιστοσελίδας σε Cloud.

VPS

Όταν οι Ιστοσελίδες μετατρέπονται σε Επιχειρήσεις.

DEDICATED

Αποκλειστικός Server

WEBSITE HOSTING

VPS servers

Έχετε παραγγελίες, γέφυρα σύνδεσης προϊόντων με αποθήκη/προμηθευτές, παραγγελίες, κρατήσεις, marketplace, διαχείριση δεδομένων;

Οι VPS servers στήνονται και ρυθμίζονται για eShop, συστήματα κρατήσεων, marketplaces κ.α.

image

01

Επιλέξτε τον κατάλληλο VPS Server

Στόχος, να εξυπηρετούνται όλες οι συναλλαγές της ιστοσελίδας σας απρόσκοπτα, χωρίς διακοπές λειτουργίας και με άριστη απόδοση.

02

Επιλέξτε πακέτο VPS

Επιλέξτε το πακέτο VPS που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

03

Μεταφορά website

Μεταφέρετε τώρα την ιστοσελίδα σας σε έναν VPS server μας, και πάρτε τον έλεγχο στην ασφάλεια, την απόδοση και επεκτασιμότητα της ιστοσελίδας σας.

04

Πωλήσεις

Όταν λύνονται όλα τα τεχνικά θέματα και απογειώνεται η απόδοση της ιστοσελίδας, τότε μπαίνουμε δυναμικά στην αγορά.

Explore More

Simple and Easy to Use web hosting

Find The Perfect Domain Name for webiste

image

Χρειάζεστε την καλύτερη Φιλοξενία για την ιστοσελίδα σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

WEBSITE HOSTING

Τιμές Φιλοξενίας Ιστοσελίδας

*Οι τιμές είναι έναρξης και προσαρμόζονται στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Υψηλή ασφάλεια και απόδοση

Φιλοξενία Ιστοσελίδας σε CDN

Για ιστοσελίδες εταιρειών που έχουν προβολές και στο εξωτερικό, θεωρείται αναγκαία η φιλοξενία ιστοσελίδας σε CDN Server.

image
image

150

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

image

1478 +

MARKETING EXPERT

image

11

worldwide location

WEBSITE HOSTING

τα Νέα μας για τη Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Όταν μια εταιρεία ξεκινά την κατασκευή ιστοσελίδας, μαζί με αυτή ξεκινά και το πραγματικό Marketing των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή υπόθεση.  Σε μια απλή και πραγματική – δική μας ιστορία – ο πελάτης μας απευθύνεται (συνοπτικά):  – Καλησπέρα σας, με ενδιαφέρει η κατασκευή μιας αυτόνομης δυναμικής ιστοσελίδας.

Η συνεργασία μας στην πραγματικότητα ξεκινά, αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή ιστοσελίδας. Δηλαδή με την φιλοξενία και την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, αρχίζουν όλα. Η καθημερινή παρουσία μας και ο συνεχής έλεγχος της ιστοσελίδας σας, αποτελούν για εμάς προϋπόθεση και όχι extra παροχή. Στο ετήσιο κόστος της φιλοξενίας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβάνουμε την υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας […]

Hosting (φιλοξενία website) Για την σωστή και ταχύτατη ανταπόκριση της ιστοσελίδας σας παγκοσμίως (ακόμη και για χρήστες με χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ) και για ενίσχυση του SEO, σας παρέχουμε λύσεις φιλοξενίας (hosting) σε κορυφαία εταιρεία hosting στην Ελλάδα σε Cloud server, και CDN σε σαράντα τέσσερα (44) Data Centers σε όλη την Ευρώπη:

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι υψίστης σημασίας στην ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες Hosting, σε server με υψηλά standards ασφαλείας. Πραγματοποιούμε για εσάς, χωρίς extra κόστος, αναβαθμίσεις του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του Website σας, καθώς επίσης και την άριστη κατασκευή ιστοσελίδας. 

Πώς θα καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε εταιρεία hosting για την ιστοσελίδα σας; Παρακάτω θα βρείτε μερικές ερωτήσεις που αν σας αντιπροσωπεύουν θετικά, τότε ναι, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μία νέα εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδας. Γρήγορη & Αξιόπιστη Φιλοξενία Ιστοσελίδας με λογικό κόστος Πρώτα από όλα, θα πρέπει η εταιρεία που θα αναλάβει […]

Ένα website, χρειάζεται τεχνική υποστήριξη στις αναβαθμίσεις του server και του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, μέχρι και στις επιθέσεις των χάκερς, και στα ατυχήματα που προκαλούνται από λάθος του χρήση. Χρειάζεστε επίσης υποστήριξη στη ρύθμιση των mailboxes σας, και στην δημιουργία των εταιρικών σας email.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας για το Web Hosting

Copyright ©2023 BLB.gr