☺ Συχνές ερωτήσεις

Μας ρωτάτε, και απαντάμε.

Εμείς στην BLB.gr πιστεύουμε πως κάθε επιχειρηματίας αξίζει μια επιτυχημένη εταιρική ιστοσελίδα, η οποία θα παρουσιάζει στο Διαδίκτυο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του. 1. Κατοχυρώνουμε/Ανανεώνουμε* το Domain Name σας

 • Κάνουμε έρευνα, σας συμβουλεύουμε και σας καθοδηγούμε για την καταλληλότερη επιλογή ονόματος χώρου για το website σας.
 • Σας ενημερώνουμε για την ανανέωση του Domain name σας έναν μήνα πριν και αναλαμβάνουμε εμείς τη διαδικασία ενημέρωσής του στο Μητρώο Ονομάτων.

 

Στην περίπτωση που έχετε κατοχυρώσει ήδη το Domain name σας στο Μητρώο Ονομάτων, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του σε εμάς και σας ενημερώνουμε επακριβώς για τη διαδικασία.

 
*Κόστος Κατοχύρωσης Domain name και Ανανέωσης, 15€/έτος.

 

2. Επιλέγουμε τον χώρο Φιλοξενίας σας

Κατάλληλος τεχνικός επιλέγει για εσάς, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας και έπειτα από συγκεκριμένη τεχνική ανάλυση, τον χώρο φιλοξενίας που πληροί τις καταλληλότερες προδιαγραφές υποστήριξης για το website σας.

 

Κριτήρια επιλογής καταλληλότερο χώρου Φιλοξενίας:

 • η Φιλοξενία σε Cloud Server
 • η Υποστήριξη & η Εκπαίδευση
 • η Παγκόσμια Εμβέλεια και 
 • η Υψηλή Επισκεψιμότητα

 

Επιλέξτε Πακέτο
 •   Φιλοξενία σε Cloud
  Η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε Cloud Servers.
 •   Managed Φιλοξενία
  Συμπίεση ιστοσελίδας, Διαχείριση emails, Καθημερινά backup ιστοσελίδας.
 •   Καθημερινά Backup
  Καθημερινά backup ιστοσελίδας, Άμεσα διαθέσιμα, και από το cPanel.
 •   cPanel, Plesk, CWP
  Παρέχεται πλήρη πρόσβαση στον πίνακα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας.
 •   Υποστήριξη & Εκπαίδευση
  Τεχνική υποστήριξη σε επείγοντα, και εκπαίδευση για όλες τις παροχές της ιστοσελίδας σας, μέσω συστήματος υποστήριξης με Αιτήματα.
 •   Παγκόσμια Εμβέλεια
  Η ιστοσελίδα σας φορτώνει εξαιρετικά μέσω CDN σε όλες τις χώρες παγκοσμίως.
 •   Υψηλή Επισκεψιμότητα
  Για ιστοσελίδες και eshop που εξυπηρετούν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες/ημέρα.

SHARED

5/μήνα
 • Κατάλληλη για νέες ιστοσελίδες που ξεκινούν τώρα.

VPS

29/μήνα
 • Για e-Shop και ιστοσελίδες μεγάλου βεληνεκούς.

DEDICATED

120/μήνα
 • Για e-Shop και ιστοσελίδες μεγάλου βεληνεκούς με γιγάντια καθημερινή επισκεψιμότητα και ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

 

3. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS (Content Management System) ανοικτού λογισμικού με μεγάλη σταθερότητα, αξιοπιστία και τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας και τεχνικής υποστήριξης.

Κάθε project που δημοσιεύουμε, είναι υλοποιημένο με διεθνή standards:

1. Ιδιοκτησία: Κάθε ιστοσελίδα ανήκει στον πελάτη και είναι OpenSource.

2. Μεταφερσιμότητα: Κάθε ιστοσελίδα, μπορεί να μεταφερθεί σε οποιονδήποτε Server, παγκοσμίως.

3. Επεκτασιμότητα: Κάθε ιστοσελίδα, μπορεί να αποκτήσει οποιαδήποτε νέα λειτουργία απαιτείται από την αγορά.

 

Η εταιρεία μας BLB.gr χρησιμοποίησε πρώτη τον όρο SEO και έβαλε τα θεμέλια στα ελληνικά δεδομένα κατασκευής ιστοσελίδων, ενώ παράλληλα έχει δημοσιεύσει τα περισσότερα αποτελέσματα SEO επιτυχημένων ιστοσελίδων πανελλαδικώς.

♔ Παρουσίαση SEO

 

...μας εμπιστεύονται:

PELATOLOGIO NEW 2017

 

Δείτε ιστορίες επιτυχίας πελατών μας:

Case Studies

 

4. Δημιουργούμε/Συνδέουμε τα Social Media

Δημιουργούμε για εσάς το εταιρικό σας Facebook page, προφίλ στο Twitter, στο Google Plus/My Business, στο LinkedIn, στο YouTube κοκ με custom εικαστικό και την ενσωμάτωση των ακριβών εταιρικών σας χαρακτηριστικών ενσωματώνοντας συγκεκριμένες κατηγορίες όπως τις υπηρεσίες, τα προϊόντα σας κοκ και πραγματοποιούμε τη διασύνδεσή τους με τις αντίστοιχες σελίδες του website σας (χρήση CTA buttons για άμεσες κοινοποιήσεις περιεχομένου από το website σας κοκ).

Στην περίπτωση που έχετε ήδη την εταιρική σας σελίδα στα Social Media της επιλογής σας, αναλαμβάνουμε τη βελτιστοποίησή τους για την καλύτερη απόδοσή τους στις μηχανές αναζήτησης και για αύξηση των επισκεπτών στο website σας. Πραγματοποιούμε για εσάς, αρχικές αναρτήσεις στο εταιρικό σας προφίλ (έως πέντε αναρτήσεις) ως παραδείγματα κοινοποιήσεων.

 

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας στην δημιουργία/βελτιστοποίηση της εταιρικής σας σελίδας στο Facebook, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Σελίδα Facebook

 

5. Σας Εκπαιδεύουμε και σας Υποστηρίζουμε

Μετά την παράδοση του έργου, προγραμματίζεται εκπαίδευση των διαχειριστών του website. Εξειδικευμένος εκπαιδευτικός της εταιρείας BLB.gr σας διδάσκει να ενημερώνετε και να διαχειρίζεστε καθημερινά την ιστοσελίδα σας, όλα τα περιφερειακά, Social Media, Blog και να αξιοποιείτε τα στατιστικά του Google Analytics. Δύο έως τρεις ωριαίες συναντήσεις με τον εκπαιδευτικό, είναι αρκετές για ένα άτομο με βασικές γνώσεις Η/Υ και internet να μάθει να δουλεύει με την ιστοσελίδα του.

Έτσι, μαθαίνετε να δουλεύετε με το εργαλείο προώθησης σας στο internet: την ιστοσελίδα σας.

a) Υποστήριξη στα Επείγοντα [Επιλύονται σε πρώτο χρόνο]. Αφορά την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας και των e-mail σας. Για παράδειγμα, επισκευή της αποστολής/λήψης των e-mail σας από τον server.

b) Εκπαίδευση και Υποστήριξη [Επιλύονται σε μία έως πέντε εργάσιμες ημέρες]. Σύμφωνα με το πακέτο Φιλοξενίας σας (X€/έτος), έχετε Y αιτήματα/μήνα που αφορούν την Τεχνική Υποστήριξη ή και Εκπαίδευση για το website σας. Για παράδειγμα, προσθήκη νέων φωτογραφιών/κειμένων.

c) Πρόσθετα αιτήματα [Επιλύονται σε μία έως πέντε εργάσιμες ημέρες]. Για οποιοδήποτε πρόσθετο (πέραν του Χ/μήνα) νέο αίτημα προκύπτει, θα υπάρχει επιπλέον ανάλογη επιβάρυνση εφάπαξ κόστους. Για παράδειγμα, όταν χρειαστείτε δεύτερο αίτημα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα.

Υποστήριξη για όλα τα αιτήματα από την BLB.gr, 9:00 με 17:00, ώρες γραφείου.

blb header2